Over ons


Sinds 2018 heb ik mijn FaceBook pagina M-NON Wraps ‘n More. Ik ben toen begonnen met spullen maken voor mijzelf en mijn regenboog dochter Djuna. Ik had een naaimachine van mijn moeder gekregen, samen maakte wij het eerste draagdoek en een heuptas voor een bekenden. Via via kon ik aan wat leer komen, wat er voor heeft gezorgd dat ik ook mijn eerste tas heb gemaakt! Het is zo leuk om te doen, dat ik nu al meerdere projecten klaar heb, deze kun je uiteraard terugvinden op mijn FaceBook en hier op mijn website.

Het is zo leuk om mooie dingen te mogen maken en hierdoor blije mama’s met hun kindjes te zien!

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Contact en communicatie is heel belangrijk, jij hebt alles te vertellen over hoe jij jouw ideale tas, drager of kledingstuk wilt hebben en hoe het er uit komt te zien!

Bijvoorbeeld voor een tas. 

Aan de hand van jouw ideeën, maak ik een schets. Als jij hier mee akkoord gaat, maak ik van die schets een patroon, deze maak ik ook zelf. Je kunt je eigen Scrap opsturen of kiezen uit mijn voorraad. Voor het maken van een tas heb ik ongeveer 3 weken nodig, hoe sneller ik alles bij elkaar heb, des te sneller ik aan de slag kan! Gedurende het process hou ik je, doormiddel van foto’s, op de hoogte!

Als het bedrag boven de €30 komt, vraag ik je om een deel vooraf te betalen, meestal komt dit neer op de helft. De andere helft betaal je als de bestelling wordt verzonden. 

Ook is het mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Site is gebouwd door Sarah Nieuwenhuijs